SMYKKEKURS

Smykkekurs i enkle gullsmedteknikker og kreative designprosesser

Grunnleggende smykketeknikker

FREDAG TIL LØRDAG

Vi starter på fredag kl 17:30 og er ferdige søndag kl 15. Alt foregår i mitt atelier på Bøler i Oslo. Du vil lære de grunnleggende teknikkene for å lage smykker i kobber og sølv, i plate og tråd, som å sage, valse, lodde, polere og generell omgang med tenger og maskinene vi bruker. I løpet av kurset skal du ha laget 1-2 ringer og anheng.

Ingen forkunnskap er nødvendig.

Maks 6 deltagere

mer info og datoer

Helgekurs med hule former

6.-8. juni 2022

Helgekurs hvor du designer og lager egne hule former ved hjelp av en stanse. Kurset passer for litt viderekommende og holdes i atelieet på Bøler.

Du vil kunne produsere fler typer smykker ved hjelp av denne morsomme teknikken, og du vil lære lang-lodding og bli skikkelig god på polering.

maks 6 deltagere

mer info og datoer

Kveldskurs for viderekommende over 6 kvelder

mandager 17.30-21:00

Et kurs for deg som kan litt fra før og som ønsker å jobbe i et kreativt fellesskap med veiledning på egne prosjekter og tilgang på verksted, maskiner og verktøy

Vårsemesteret 2022 starter 10. januar

mandager med 2-3 ukers mellomrom

mer info og datoer


Kveldskurs for nybegynnere

tirsdager 17.30-21:00

Kveldskurs i smykkedesign på over 6 kvelder. Kurset er for deg som vil lære gullsmed-teknikker som saging, lodding, filing og polering, samt hvordan håndtere maskiner og håndverktøy. Vi starter med å lage en ring, men etterhvert som du blir flinkere kan du designe egne smykker som du får hjelp til å realisere.

Vårsemesteret 2022 starter 11. januar

Tirsdager med 2-3 ukers mellomrom

mer info og datoer