SMYKKEKURS

Smykkekurs i enkle gullsmedteknikker og kreative designprosesser

Kveldskurs over 6 kvelder

tirsdager 17.30-21:00

Kveldskurs i smykkedesign på over 6 kvelder. Kurset er for deg som vil lære gullsmed-teknikker som saging, lodding, filing og polering, samt hvordan håndtere maskiner og håndverktøy. Vi starter med å lage en ring, men etterhvert som du blir flinkere kan du designe egne smykker som du får hjelp til å realisere.

Høstsemesteret 2020 starter 23. august

Vårsemesteret 2022 starter 10. januar

Tirsdager med 2-3 ukers mellomrom

mer info og datoer

Grunnleggende smykketeknikker

FREDAG TIL LØRDAG

Vi starter på fredag kl 17 og er ferdige søndag kl 15. Alt foregår i mitt atelier på Bøler. Du vil lære de grunnleggende teknikkene for å lage smykker i kobber og sølv, i plate og tråd. Du lærer å sage, valse, lodde, polere og generell omgang med tenger og maskinene vi bruker. I løpet av kurset skal du ha laget ring og anheng.

Ingen forkunnskap er nødvendig.

Maks 6 deltagere

mer info og datoer

Kreativt helgekurs i smykkedesign

Gjør deg klar for en intensiv, morsom og kreativ helg! Helgekurset er for deg som vil lære mer om å utvikle dine kreative ideer gjennom tegning, modellering, klipp og lim. Du vil lære enkle teknikker som saging og lodding og jobbe med plate og tråd. Vi starter hver dag med en god kopp kaffe og en kreativ utfordring.

Ingen forkunnskap nødvendig.

maks 6 deltagere

mer info og datoer


Kreative designprosesser og enkle gullsmedteknikker, 5 dager

Mandag-fredag 9-16

På dette intensive kurset lærer du å utvikle dine kreative ideer til et smykke gjennom tegning, modellering, klipp og lim. Hver dag starter med en kopp kaffe og en kreativ oppgave. Det er foredrag over ulike temaer, og du vil lære de fleste enkle gullsmedteknikkene som saging, filing, lodding og polering, samt håndtering av håndverkstøy og maskiner.

Ingen forkunnskap er nødvendig.

maks 6 deltagere

mer info og datoer