KVELDSKURS i smykkedesign 6 kvelder

Lær å lage sølvsmykker på tirsdagskvelder. Kurset er for deg som vil lære gullsmedteknikker som saging, lodding, filing og polering, samt hvordan håndtere maskiner og håndverktøy. Vi starter med å lage en ring, men etterhvert som du blir flinkere kan du designe egne smykker som du får hjelp til å realisere.

Vi jobber fra 17:30-21 på tirsdager med 2-3 ukers mellomrom tilpasset skoleferien

Kurset er i mitt luftige og vakre atelier i Kunstnerboligene på Bøler, i Østmarka utenfor Oslo. Lett tilgjengelig med T-bane nr 3 eller bil, men selve huset har mange trapper. Ta kontakt om du lurer på noe post(at)kgd.no

Kurset er for deg som vil lære å lage smykker i sølv og kobber, er nybegynner eller har holdt på litt hjemme, men ønsker faglig påfyll og et kreativt fellesskap. Maks 6 deltagere, ingen forkunnskap er nødvendig, men du må kunne gå i trapp.

Skikkelig god kaffe og te er inkludert i prisen, og du får låne verktøy og maskiner. En grunnpakke med materialer er inkludert, men etterhvert må du bestille selv til dine egne prosjekter.

Kaja Gjedebo har 20 års erfaring som smykkedesigner i eget firma og for tyske Bastian-Inverun. Hun bor i kunstnerboligene på Bøler, ved Østmarka i Oslo, med et stort og luftig verksted og atelier. Hun har undervist på Raulandsakademiet og Munch vgs.

Du trenger:

forkle, gode briller /lupe, innesko


2022: 11. og 25 jan, 15. feb, 1., 15. og 29. mars


Buy this
  • kr4,200.00 NOK
  • 0 Left
100% SSL Secure