Kveldskurs for viderekommende

6 mandagskvelder våren 2022

Kurset er for deg som vil fortsette å jobbe med teknikkene du har lært, i et fellesskap og med tilgang til verktøy og maskiner. Du jobber med egne prosjekter, og få tilpasset undervisning i forhold til hvor du er. Det vil bli mulig å jobbe med å stanse ut egne hule former og lære langlodding.

Vi jobber fra 17:30-21 på mandager med 2-3 ukers mellomrom tilpasset skoleferien

Kurset er i mitt luftige og vakre atelier i Kunstnerboligene på Bøler, i Østmarka utenfor Oslo. Lett tilgjengelig med T-bane nr 3 eller bil, men selve huset har mange trapper. Ta kontakt om du lurer på noe post(at)kgd.no

Kurset er for deg som vil lære å lage smykker i sølv og kobber, kanskje har gått noen nybegynnerkurs tidligere eller har holdt på litt hjemme, men ønsker faglig påfyll, verkstedfasiliteter og et kreativt fellesskap. Maks 6 deltagere.

Skikkelig god kaffe og te er inkludert i prisen, og du får låne verktøy og maskiner. En grunnpakke med materialer er inkludert, men til egne prosjekter må du holde materialer selv.

Kaja Gjedebo har 20 års erfaring som smykkedesigner i eget firma og for tyske Bastian-Inverun. Hun bor i kunstnerboligene på Bøler, ved Østmarka i Oslo, med et stort og luftig verksted og atelier. Hun har undervist på Raulandsakademiet og Munch vgs.

Du trenger:

forkle, gode briller /lupe, innesko

oppstart 10. januar 2022

Datoer: 10. og 24. januar, 7. og 28. februar, 14. og 28. mars

Buy this
  • kr3,900.00 NOK
  • 5 Left
100% SSL Secure